Også tilgængelig her:

Kim ved, hvad han vil huskes for

Kim Solbjerg kender sine værdier og går benhårdt efter dem hver dag som marketingschef hos BC Catering, og det kan ses på bundlinjen. Du kan vinde rigtig meget meget, når du giver dig tid til at finde, lede og styre efter dine værdier. Hvis du ikke kender dine værdier (nok), er det sværere at få øje på værdikonflikter og lave værdibaseret planlægning og priorotering. Stille og roligt kan for mange værdikonflikter og prioritering af mindre vigtige opgaver blive til tab af ressourcer og nedslidende stress.

Nutidens medarbejdere vil have ledere, de kan mærke. Ledere som er autentiske, tilstede og nærværende. Det er svært at imødekomme, når du ikke har dine værdier for øje. Så giv dig selv en inspirations-gave og brug 1/2 time på at lytte til vores nye Podcast med Kim Solberg fra BC Catering. Vi dykker ned i motivation, begejstring, stærke personlige valg og høj energi og hvordan det til sammen skaber både personlige og økonomiske resultater.